Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönt, att klockorna ej står på sommartid, längre !!


Ingen Dröm


-"Some Dance to remember!
Some Dance to forget !"

Eagles´ "Hotel California" i
radion, nu. Det har, just, blivit natt.
Så, himlans skönt - utan sommartid !

Det finns djäkla läkare, som
man skulle vilja ge en dagsedel!!
De torterar med lystnad, - å aborterar - - -
små värnlösa foster, mot mammans vilja!

Lömska, som Satan, äter de dryga köttluncher!

Många har Övertro på Sjukvården! Tror på
doktorn, som vore hen Skaparen, själv......

Diabetes, -- va´ Fán är DET !? Sockerhalten
i blodet mitt har, väl, ingen med å göra !
Jag är snask-gris och tänker så förbli !!

Nervmedicin, tror jag, däremot är relevant,
många ggr.! Det är en befogad näring till -
hjärnan å det Centrala Nervsystemet. - -
Den gör skillnad, som mellan natt & dag !




Mina ögon har sett in i hans ögon ! ;D








Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 510 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-15 01:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är ju vintertiden som är den verkliga tiden...jag skulle gärna behålla den året om...:-)
2016-11-16

  ULJO
Hotel California min favoritlåt
2016-11-16

    Dan Myrbeck
Ja - alla läkare är inte bra!
2016-11-15

  Lars Hedlin
En bra text
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf