Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kalla handen ?!


Helvetet vet vem jag är !!


Ska jag visa kalla handen ?

Helt Sonika kapa Banden ?

Om du vill ha mig, - VISA det !!

Eller, - är det en Hemlighet ?

Själv, tycker jag att du är fin, - -

- - brådmogen, skön å maskulin !!

VEM har påstått - vår Kärlek är

Inget å ha, --- Rudimentär ?!

Kan Kritiken va´ från din Dam ?

Som din tygel håller så stram,,,

Kan inte hajja Komiken! - - - -

Kommer, knappt, fram i Trafiken,

som rör sig omkring din kvinna,

försmädliga --- Älskarinna,

som på vårt Förhållande tär :

Helvetet vet, ju, vem jag är !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 510 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-15 06:50



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Jobbigt läge, hoppas det lättar!
2016-11-17

  Solstrale VIP
Skulle säga ... Att detta utsatta läge som puttar i fler än en riktning från fler än ett håll är frustrerande nog,,, då behöver man stöd i skapandet av ro och energi, så att det som man behöver inte förtrycks av en själv, eller andra...

Längtan efter trohet, önskan om att vara väl emottagen, trängtan efter närhet och äkta kärlek är universella känslor,,, slår vi det ur hågen tror jag vi liksom inifrån förintar våra verkliga behov... Alla förtjänar trohet och mottagande i äkta kärlek ... Ingen förtjänar motsatsen...

2016-11-17

  Marianne Räf
Till Marita : Säg inte det! Vi får väl se!
Förstod piken å vill gå till Motoffensiv!
Hälsn, Marianne.
2016-11-16

  louisegirl
Starkt och bra ordat Marianne!
2016-11-16

  ULJO
Berörande
2016-11-16

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens ljuva knopp som dessvärre inte får slå ut i full blom!


2016-11-15

  Lars Hedlin
Starkt
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf