Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 15 nov.-16

Regnet smattrar
luftig snö sjunker ihop
mönstrad av skoterspår






Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-15 10:24



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fin lite haiku..trist med regnet!
2016-11-15

    Dan Myrbeck
Bra om regnets makt.
2016-11-15

    ej medlem längre
en vacker haiku! tack.
2016-11-15

  limerick
Skarp och koncentrerad iakttagelse.
2016-11-15

  Njord
Ja det är sådana tider nu. Varken höst eller vinter. Bra Haiku!

2016-11-15

  Anya VIP
Jaa det är så trist när regnet kommer på snön. Hoppas snön får ligga kvar. risken är väl att det blir is av alltihop. Bra vändning med skoterspåret... Innehållsrikt på få rader. Bra!!
2016-11-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om natur i förändring!
2016-11-15

  Gunwale VIP
Lite som människans öde?
Kommer dessutom att tänka på Svalbard, denna öken som nyss fick en halv årsnederbörd på två dygn. Där hann det inte ens bli några snöskoterspår.
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP