Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN ROMANTISKE HOTELLGÄSTEN

Den  nyincheckade   hotellgästen  stod  och hängde
vid receptionen när  receptionisten  kom  fram och
frågade vad hon kunde göra för honom,som genast
påtalade att hon  behövde  inte  göra  något  mer än
att stå där en stund  så han  fick  drömma  sig  bort i
hennes ögon.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-15 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP