Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tyst...

Vad tyst det blev
i viken när
isen lagt sig

det var tre dagar
innan söndagsskolan
började öva julsånger

på lördagseftermiddagen
strök toner tunna som lustarmar
över rimfrostisens gnisterglans

kyrkan var upplyst julkortsgrann

© Bosse 15 november 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-15 18:12



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
I det bakomförflutna ligger sanningen om nuet och framtidens öde...
2016-11-15

    Sefarge VIP
Dåtidsdikt
Speglande sig
I nutid,ack så bra!
:)
2016-11-15

    Jag är fan större än Sartre
Jag älskar brev från dåtiden. Det ger mig hopp i en allt mer förlorad tid.
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten