Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så trodde jag tomten bodde när jag var liten


En magisk jul

Seglandes på en sjö av mjölkchoklad,
vinden blåser vitt.

Upp på polarberget,
runt trappor av polkagris.

Julgransbarr till matta,
dörrar av pepparkakor.

I tomtens slott hissas flaggan,
i mitt rum ett ornament.






Fri vers (Fri form) av Nerdissta
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-16 03:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Nostalgi på hög nivå! Jätte fin! fin!
2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta