Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om kärlek som aldrig börjar.


En kärlekselegi

En vårdag så stod du, och väntade där
På en hållplats vi sågs första gången
Jag fick äntligen känna den kraft som förtär
Den som frigör och håller en fången.

Det som förut i mig varit fruset och hårt
Fick ditt leende långsamt att tina
Men det hjärta som legat i ide fick svårt
Alltför starka - känslorna mina!

Det som skulle ha blivit, det blev aldrig av
Lika bra, det är inget att sörja
Inte sörjer väl månen ett glittrande hav?
Det som skulle… det hann aldrig börja




Fri vers av Peter Nyberger
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-05-15 16:08



Bookmark and Share


    mellanmål
Inte sörjer väl månen ett glittrande hav...Snyggt! Lättläst och bra flyt...
2006-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Nyberger