Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETEN SOM FÖRSVANN

Den unge lovande poeten blev ofta mobbad
av killarna i skolan,för att han skrev dikter.

Sådant fjolleri var för flickor och bögar
menade de och pojkar ska slåss och kladda
på tjejer som inte vill.

Den ende som blev vuxen av killarna
i den klassen blev han som skrev dikter,
men är också en av alla dem i världen
som spärrats in i fängelse pg av
sina dikters förmedlande budskap.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-17 00:19



Bookmark and Share


  Flicis VIP
En stark betraktelse över verkligheten.
2016-11-17

    Sefarge VIP
Att leva i en "högre" sfär
Som är farlig,därför att
den kan spränga
Instängda gränser
Insiktsfullt skriftat!
:)
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP