Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han (sonen) har alltid varit smart - och ser bra ut !


Livskraftig!


Han kom där i Parken, -
å han gänga´ mig, där !
Plötsligt, vi på marken
låg, hade en Affär !

Det, nu, gått många år,
tid har passerat, men
jag minns det som Igår,
- fast det är längesen !

Återupplever det
dagligen i Minnet!
Genomgår Akten, het,
till delar i Sinnet!

Det vart en liten son,
som de abortera´!
De tog en´ ur min gren
å en´ omplantera´!

Tänker jag rätt, -- eller
har jag rungande fel, -
- så det, bara, skräller ?
Är allt, blott, ett drömspel ?

Plundrad på Moderskap;
Snacka andlig våldtäkt !
Men, han fick Livet ha --
-- som Favoritobjekt...

- för Mången, som en´ sett!
Skiter i sin Mamma!!!!!!!!!--
Hur har ni er betett !? :/
-Gå, nu, och er -- kamma !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 476 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-17 09:17



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Starkt skrivet.Hoppas sinnet har kommit
till ro.Önskan om själslig frid. TBG.
2016-11-21

    ej medlem längre
varför fick du inte själv bestämma? barnet kunde ju fått fosterföräldrar...
2016-11-21

  Lars Hedlin
Texten berör.....
2016-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Stark text om berör mitt modershjärta!
2016-11-18

  Blomma-Stjärna VIP
stark - grym
kusligt bra skriven
2016-11-18

  ULJO
Helt makalöst bra
2016-11-17

  överlevaren VIP
Starkt...orden griper tag!
2016-11-17

    Dan Myrbeck
Tragiskt minne som nog aldrig
lämnar dig i fred..
2016-11-17

  Anya VIP
Mycket starkt! Den bundna formen bemästrar du så skickligt. Sparar texten!
2016-11-17

    ej medlem längre
Nakna och mycket smärtsamma ord att läsa. Du berör som alltid att läsas.
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf