Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens drönare

Hon är hans själsliga drönare
som lika lätt som känslostyrt
cirklar runt hans omedvetna,
undermedvetande medvetande
utan vetskap men med tillstånd
att göra allt hon vill och lite till




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-17 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta