Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Mellan grenarna kan man skymta
tystnaden såsom den en gång var
när även staden var ett namnlöst
landskap och det vidsträckta
var en förlängning av världen,
lätt som ett andetag bland andra




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 376 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-18 09:47



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Och när tystnaden till slut harklade sig och steg upp för att hålla tal - Då blev Orden till levande varelser som du och jag!!!
2016-11-22

    ej medlem längre
Så otroligt fint du lyckats fånga tidlösheten i din text!
Det är viktigt att få in detta tidlösa perspektiv i tanken emellanåt tror jag, så är det för mig.
2016-11-19

    ej medlem längre
En följsam skön lång mening som fångar tidlös nostalgisk känsla av "en tystnads" hem och värde.

Ger lust att sätta sig i skogen och titta mellan grenarna :)
2016-11-18

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om tystnaden som numera är en bristvara!
2016-11-18

    ej medlem längre
Andlöst läser jag dina ord och känner tystnadens varma mantel om axlarna.
2016-11-18

  Öknens Ros VIP
så fint beskrivet om tystnaden, ett stilla lugn över texten.
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta