Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att skjuta en höna

Det finns ingen rättssal
när domaren äter middag

Det finns ingen middag
när vinet är uppdrucket

Alla väntar vi på miraklet
- En dom baserad av en
falsk beslutsfattare

Full av späck och vin

© Christer Johansson 2016-11-18




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-18 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP