Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... trots allt !


Klarar mig, nog,...


Livet kan kännas ovisst.
Var kan jag få mig en frist?
En fristad undan problem, -
som själslig nöd å eksem,
Hur råda bot på all brist
I min situation extrem ? !

Är vaken många nätter
å röker cigaretter ~~ ~
Det tycker jag är, blott, bra !
NÅTT skoj, ska man väl få ha ?!
Å, jag min tilltro sätter --
till sådant som gör mig glad!

Är mobbad utav många!
Vad försöker de fånga ?
Mitt Liv och så min Heder,,,
Jag hör dem svära eder,
som låter, ganska, vrånga!
Men, - trots allt - jag mig reder !

Det tycks, som jag klarar mig !
Är min egen go´a Grej!
Trots all min Isolation,
så djupnar jag uti Tron,
på att allt ska ordna sig !
Kanske, jag går till Aktion !

Har ett skriande Begär
att jag må få va´ kvar, här,
på Jord, där jag har min plats -
å kan göra en Insats - - - - - -
som varandes resenär
I Konstens Stora Seglats !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 467 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-18 22:05



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Utsatta ord, du är en kämpe!
2016-11-19

    ej medlem längre
Bra skrivet! Trots mobbning är du stark och håller ut genom allt!
2016-11-19

  Lars Hedlin
Bra skriftat och rimmat
2016-11-19

  Blomma-Stjärna VIP
Du - en resenär i Konstens Stora Seglats
har bättre för dig än
lyssna till svärande eder
- håll igen era stora trutar, ni fåniga mobbare, vill jag ropa!
2016-11-19

    Orkiden
Marianne du klarar dig, du är så mycket mera..än de som beteer sig illa.
Du står över dem, sjunker ej ner till deras låga nivå.

Kram
2016-11-19

  ULJO
Mästarinnan på rim har sagt sitt igen. Lysande diktat.
2016-11-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Rättelse :( oförmögna )
2016-11-18

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Man bör se till att ge dom nåt nytt att tänka på,något som de själva är ofärmögna till att tänka,ngt som ger dem gråa hår över en sömnlös natt.
2016-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf