Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del ur en svit


EVAS SÅNG

skapad naken blev du
endast med ofrågat kön
rent och icke född i synd

din längtans styrka blev dold
likt din blygsel, medvetet
trots att du saknade päls
du kunde blivit osedd och
glömd bland de andra djuren

din nakne vän kom ringlande
vid dina fötter avundsam
med glänsande hud
solvarm och smeksamt len

© Bosse 19 november 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-19 11:12



Bookmark and Share


  objekt3
Vi har päls, den är bara fjunig-

även ta en bakelse till.
2016-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten