Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#viärsverok

Vad är Sverok mer än ett random ungdomsförbund?
Vi är en ungdomsrevolution på stolt nördig grund!

Vi är stadgar, paragrafer och MUCF-statsbidrag
Vi är budget, ebas och verksamhetsplan
En kontraproposition om norrländska lan
Vi är ett Riksmöte som orkar minst hela dan

Vi är bortom motioner och propositioner
Vi siktar mot en galaxy far away i våra visioner

Vi är mer än lajv och en riksmötes-svork,
än e-sport, fantastik och en boffrande orc
Kanske en blöt wrestlingtröja på tork?

Vi är en föreningars cosplaybyggande i sena nätter
Vi är lanspelande, energidryck och koffeintabletter

Vi är en ansökan till Allmänna arvsfonder
Tuffast, störst, bäst och vinner alla ronder

Vi är Alex, Tjarls och RFK-slit
Vi är gamers unite, Respect All Compete!

Mer gemenskap än du tror
Mer organism än organisation!

Vi är t20-succen, blackboxbleed och konventsfrid
Vi är dåtid, vi är nutid, vi är framtid

#viärsverok




Fri vers (Spoken word/Slam) av Linnea Risinger
Läst 961 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-19 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Risinger
Linnea Risinger