Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vägg utan tapet


På ett löpband

har jag stått

- länge

Armarna ut i det jag trodde var yoga.

- för balans

Gick jag snabbare
och snabbare.

Framför mig,
en vägg utan tapet

Kastade mig åt sidan, åtskilliga gånger
då det mönsterlösa kändes nära.

Gick jag vidare.
- Snabbare

Till tvärstoppet, motorstoppet.
Och jag for framåt.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-20 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol