Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan



En himmel utan jord

ett gott utan ont

ett hus utan adress

en kropp utan smärta

en dröm utan sömn

ett skrik utan röst

ett spring utan ben

Det är min dröm






Fri vers av Minona
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-20 12:17



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Tankeväckande dikt. Här finns mycket mellan raderna. Fint skrivet.
2017-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona