Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attackerar

Isvindar viner

Snöflingor attackerar

En frusen höstdag




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-20 13:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA vädret speglar nuet
2016-11-29

  Ljusletaren
Så kan det va ... sant!
/kram
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP