Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På min Fästning.


Stora Överlevnadstrumman


Grådunkel stämning, där
jag sitter, här, på min Fästning.
Nordman sjunger i teven.
Tänker på min Farfarsfar --
- Erik Räf, - då jag ser honom.
Erik var blå "vilde" i riksdagen.
Han levde 1858--1923. ----

Sitter här å svullar chips å
bullar ! Minns Erich Beck, -
- t.v., om mig på klippavsatsen,
där en eld flamma´ Nyåret 1.000!
Snygg, blond å med en örns blick
från sidan, - som tvingade mig
å lämna platsen, fly nedför Berget.

Tror att det finns många överlevare,
vilka föddes för mkt länge sedan!
Vilka hjältar/ hjältinnor, som ---
emotstått Tidens gnagande ---
tand till den grad... Kan det
finnas urgamla individer, som
aldrig fötts, ändå alltid funnits ??!!

Är trött på alla rovdjursmänskor!
Vill, själv, va´ en blom-mänska, -
som sår min säd till Världen !
Nu sjunger Nordman "Vandraren".
Var han Beck, var han Erik Räf ?
Vem, är då JAG å INTE slå på
Stora Överlevnadstrumman ??!!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-20 20:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant med lite historia och gångna tiders liv!
Undran om urgamla människor...det var en komplicerad fråga jag inte har några synpunkter på...
Rovdjursmänniskor är jag också trött på, de finns överallt och man gör klokast i att inte befatta sig med sådana!
2016-11-21

  Blomma-Stjärna VIP
Heja!
doom tecka doom tecka doom doom
Kramen!
2016-11-21

  Marja-Liisa Koski VIP
Heja!
Kram!
ML
2016-11-20

  ULJO
Vad bra du skriver vännen
2016-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf