Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Du.
Du som blev min allra bästa vän.
Du som fick mig att känna mig sedd.
Du som tog mitt hjärta.
Du som fick mig att tro på din kärlek.
Du som tröttnade på mig
Du som lekte med mina känslor.
Du som satt där och ljög rakt in i mina ögon.
Du som sa att du älskade mig och du ville va min.
Du som lämnade mig för någon annan.
Du som höll kvar mig bredvid din sida även fast du visste att du skadade mig.
Du som fick mig att känna mig värdelös, otillräcklig, och patetisk.
Du som jag älskar så mycket att jag hatar.
Du.




Fri vers (Fri form) av my free space
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-20 21:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara gudinna, Du
du bör behandlas troget, lojalt, kärleksfyllt
2017-06-19

  Bearded Bear
Kärlek kan förblinda....
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

my free space