Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte

Jag vet inte hur man spelar gitarr.
Jag vet inte hur man räknar en cirkels area.
Jag vet inte hur man kör en bil.
Jag vet inte vem jag borde rösta på i valet.
Jag vet inte vad symptomen av en stroke är.
Jag vet inte hur man vet om nån älskar en.
Jag vet inte hur man älskar någon annan.
Jag vet inte mycket men jag vet att jag vill lära mig och det är väl det som räknas?




Fri vers (Fri form) av my free space
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-19 13:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, det är det som räknas. tycker iaf jag
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

my free space