Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln

Från första stunden vi pratade var vi bästa vänner. Vi skrattade tillsammans, grät, dansade låg tysta i sängen, skrek, delade blickar.
För första gången på länge kände jag mig... glad. Jag förälskade mig i dig. Sättet du förstod mig utan ett enda ord, sättet du rörde mig. Men jag hann inte berätta för dig vad jag kände.
Du sluta komma till skolan, slutade höra av dig och försvann från mitt liv. När du lämnade mig föll jag. Allt vart sämre. Jag ville bara försvinna, avsluta allt.
Jag tog pillerna och efter det är allt en ändå röra.
17 mars fick jag veta att du tog ditt liv.
Du var en ängel här på jorden och nu är du en ängel med vingar.
Jag saknar dig så mycket.




Fri vers (Fri form) av my free space
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-31 08:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man blir inte en ängel när man dör.
Änglar och människor är båda Guds skapelser, men befinner sig inte alls på samma nivå.
Det var människan Gud satte att råda över skapelsen, inte änglar.
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

my free space