Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nya svarta klänning

Där satt jag,
klädd i min nya svarta klänning,
där satt jag bredvid dig och vågade knappt andas.

Där satt jag,
undrandes hur det blev såhär,
livrädd för att du ännu en gång inte skulle lyssna på mitt nej.

Där satt jag.
tårögd och skakig
efter att du hade gjort det där som man varnar små flickor för.

Där satt jag,
klädd i min nya svarta klänning
där satt jag bredvid dig och vågade knappt andas.











Fri vers (Fri form) av my free space
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-20 21:48



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Starkt och svår erfarenhet att skriva om! Du har mod! Du skriver bra och ger klarhet om känslan som nästan blir verklig i orden!
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

my free space