Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"We became like bishops of opposite colours!" - Boris Spassky


"Tårar som tagit slut"

Han grät av längtan
Hans äkta hälft gjorde inte det

Han grät av glädje
Hans äkta hälft gjorde inte det

Han grät av sorg
Hans äkta hälft gjorde inte det

Men ändå levde de tillsammans
Lever de samma liv eller parallella ?

Kanske tog hennes tårar slut innan de möttes

© Christer Johansson 2016-11-20




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-20 23:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP