Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det stämmer ej...-


Dödsförnekelse


Tror, Bo är i Livet!
Verkar efterblivet, -
å ta det för givet ?
Men, så står här skrivet!

Utom all existens, ---
- det icke riktigt känns !
Då, passerats den gräns,
där sjukligt allvar bränns...

Han mig -så vackert- bjöd
på Livets goda bröd, -
- å han ej får va´ död !!
Än, glimmar -nog- hans glöd!

Finns det nånn anledning, -
att han, en proper King
ska förlora Allting?--
Jag gör en Anstormning !

Ser, hur det -faktiskt- var :
Han Sjukan lämnat har.
Den höll ej honom kvar !
Det är -nog- så det var !!

Jag behöver honom. -- --
Undrar, om han undkom
döden; det är bråttom --
å få fakta, -- liksom !

Det är viktigt, -- så säg -
veta allt ordnar sig !
Har varit ett sånnt ståhej, --
sen han försvann från mig!

Det stämmer EJ att han
skulle va´ död, min man !!
DEN grymma Sagan kan
-helt enkelt- ej va´ sann !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-21 00:04



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken text och vilka helt fantastiska rim!
2016-11-21

  Solstrale VIP
Ja du finner så lätta vägar i meningen, det rinner fram, rimmen snillrikt valda och känslan blir äkta, man känner verkligen allt du förmedlar!
2016-11-21

    ej medlem längre
Ja det är grymt när man inte vet...
Bra diktat och rimmat!
2016-11-21

  ULJO
Otroligt snitsiga rim i denna
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf