Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mormor citrus


Bäcken doftar mandarin,
syrlig och kall.

Ett glas med apelsin.

Skal dekorerar landskapet,
så som din frukt.

Ibland tycker jag mig se en glimten av orange,
mellan löven.




Fri vers av Nerdissta
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-21 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta