Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrevs för en vecka, sedan, -- måndag 14 november 2016.


Mysko Poem


Knepiga vändor -
tills Allting är löst!
Breda agendor -
där du sammanföst
fina dagsländor,
som Tiden förlöst.

Tillsammans komma
vid en vilostad, --
nånnstans i Bromma, -
kan göra den glad,
som svår Åkomma --
då slipper å ha!

Skapa, -- för å se
vad nått beror på...
Ej tvungen å be, -
- men får Svar, ändå -
från himlahög Chef, --
-- sen, vi varit små !

Skoj, å ta Ansvar !
Köra i gräddfil !
Va´ ett samkört par, -
i vår fina bil, ~~~ ~~
vi tillsammans har
åkt i många mil.

Men, jag vill ej va´,
helt, beroende..
Räcker med å ha
visst Förtroende --
om vi älska ska;
(Kärlek, groende ....)

Dikten, den leder,
just, till Ingenvart.
Ära och heder, - -
bör ges en ny Start...
Svär små dröm-eder, --
- å Allting blir svart !!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-21 05:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rimflätningar så elegant skrivet!
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf