Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig leva

Jag älskar dig av hela mitt hjärta
Men varför gör du då så här?
Sätter mig i kedjor, bunden för alltid
till ett evigt liv fängslad

Min själ skriker av vånda
Mitt hjärta vrider sig av smärta
Jag vill vara fri

Släpp mig fri
Låt mig få vingar
Låt mig leva
Ge frihet till dem du älskar

Snälla, förstå
Jag vill leva mitt liv
Inte vara begränsad av någon
Gör inte kärleken till ett ankare
Smid inte kärleken till kedjor

Ifall du släpper mig fri, kommer jag tillbaka
Ifall du fängslar mig, flyr jag

Jag älskar dig, men inte lika mycket som jag älskar min frihet




Fri vers av Dragoness
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-05-15 18:47



Bookmark and Share


  Johnny Chow
:D
2006-05-15

    Annan.Stans.
friheten betyder allt...jag borde ju veta...XD

//Countess
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Dragoness
Dragoness