Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Hund

Han vill mig nått
Han tittar på mig med sina stora bruna ögon
Och gnäller lite

Han vill leka
Han vill bita mig snällt
och slicka min hand om vart annat
Jag biter inte tillbaka
Han förstår inte varför jag inte vill äta hårbollar

Men jag tror han förstår att jag gillar honom i alla fall




Fri vers av Dragoness
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-10-05 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragoness
Dragoness