Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning

I skymningslandet är man
ett ögonblick i taget,
aldrig en natt
eller dag

I mörka, flyktiga skuggan
står tiden vid sidan
med tålmodig
väntan




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 242 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-21 09:09



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
När tiden ställer sig vid sidan med tålmodig väntan. Då sträcker sig varje ögonblick ut mot oändligheten!!!
2016-11-22

  Öknens Ros VIP
tiden väntar alltid.
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta