Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Gryningen öppnar sina vingar
och för första gången någonsin
möter den nya dagen ljuset,
det som ska komma att slå ut
och sprida sig som en tröst
över saknadens tomma mörker,
fylla varje hålrum med strålar
av värme, sakta och oupphörligt
tills dagen står ensam men stark




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 243 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-21 09:09



Bookmark and Share


    carinamnm
Fantastisk! Orden bara finner sin plats och bildar mening, bokstavligt och bildligt!
2016-11-23

  Carl-Johan Bachofner
Vilken vacker och urstark optimism. Tack.
2016-11-22

  Blått Norrsken VIP
Vackra ord om skymning.
2016-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Sådana dagar är ovärderliga!
2016-11-21

  Öknens Ros VIP
fin liten dikt.
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta