Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtebanket

Hjärtat börjar banka i bröstkorgen. Inifrån ropar det och vill ha min uppmärksamhet. När jag vänder blicken inåt och följer med på resan till djupet sjunker hjärtebanket ner i magen. Landar i en mörk klump där dragningskraften gör att allt tystnar och jag blir alldeles stilla. Små korta andetag. Rädda tårar. Darrande och skälvande möts de. Mörkret och medvetenheten. Öga mot öga mot öga.




Fri vers av Marieljanette
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-22 11:57



Bookmark and Share


  Mymlan58 VIP
Precis så!
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Marieljanette
Marieljanette