Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en apa!


Tvingad till Buren


Boende i mitt hem,
som hunden i -- --
hundkojan, minsann!

Eller, -- snarare som
en apa i bur, ---
avvisad, åsidosatt!

Jag har -nästan-
glömt bort var
jag kom ifrån!

Inpressad i
Buren, som är
mitt Hem. -- --

Jag sitter, här,
ensam å stirrar
in i teven ...-

Mänskorna pratar
å skrattar å ser
mig i ögonen, ibland.

De ler lite, förläget,
ser ut å va´ tagna -
på Sängen! --- ---

Jag ser Inspelningar
från både dåtid
och --- framtid ...!

Kan det va´ MÖJLIGT !?
Har vi ej alltid kunnat se
framtid i Televisionen!?

Mitt Jag känns så
centralt, som om
alla vet vem jag är !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-23 02:53



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Isolerade ord...smärtar!
2016-11-28

  Solstrale VIP
Centrallyriken sviker dig aldrig minns det när strömmen går... Tänd ett ljus och skriv på laddad platta....;)
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf