Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teve och Soffa

Jag vet
Jag borde
Jag ska
Nu

Men

Soffan
är
så bekväm

Och det är något på teven




Fri vers av Hanna F
Läst 437 gånger
Publicerad 2004-09-24 17:48



Bookmark and Share


    Martina2

2004-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Hanna F