Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förföljelse

Bakom mig

Tyst

smyger

Men

gör sig hörd

iallafall


Bredvid mig

Skrattar

som om den inte fanns

känslan

Och du känner det också


Framför mig

Över mig

Under mitt skinn


Krälar du

Alltid




Fri vers av Hanna F
Läst 711 gånger
Publicerad 2005-01-24 13:37



Bookmark and Share


  Jenny*
Jag kan känna den krypa under skinnet.
2005-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Hanna F