Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett litet ordspråk jag kom på när jag dammsög... :)


Ett ordspråk


Det är först när

dammsugaren

plockas fram ur städskåpet

som man ser skiten i hörnen




Fri vers av Hanna F
Läst 638 gånger
Publicerad 2005-01-24 12:57



Bookmark and Share


  Jenny*
Klokt
2005-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Hanna F