Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från sitt lilla fönster mot världen

från sitt lilla fönster mot världen
har han höga berg runt klockan
för att kunna falla långt och länge

ingen balansgång
ingen bergsbestigning
han har ju redan sett alltihop

från sitt lilla fönster mot världen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-23 12:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Denna är fin!
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson