Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varv efter varv.


Dra ner mig från barrikaderna.
Kommer aldrig dingla med benen.
Sätta mig ner. Vissla.

För att jag inte kan.
Min inre motor snurrar

så högt
Hör inte
när jag skriker åt mig själv.
Att varva ner




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-23 19:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och målande
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol