Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sten

Jag trillade på en sten och gjorde mig illa

tänkte på att aldrig skulle trampa på den igen

men jag glömde

vart någonstans den fanns

och på marken ligger min kropps skugga

och skriker

du gjorde det igen




Fri vers av Minona
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-23 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
poetiskt, mycket! slutet så fyndigt, tycker mycket om denna dikt! Tack.
2016-12-04

  Silverstripe
En skadad skugga, en skuggas skrik. Dramatik!
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Minona
Minona