Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden..

Tiden går när man inte ser

dags att lyfta blicken

då ger livet, så mycket mer

 

Sök ögonkontakt

ge ett leende

inte vara på din vakt

 

Vi missar en hel del

när vi vandrar ensamma

så mycket som kan bli fel

 

Öppna upp ditt sinne

om inte annat

så kan du få ett vackert minne




Fri vers (Fri form) av mickech
Läst 400 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-24 14:04



Bookmark and Share


  Anya VIP
Du har så rätt. Försöker leva så som du skriver men ibland är det svårt.
2016-11-25

  Rise Little One
Man missar mycket när man väljer att vandra ensam...
2016-11-24

    Dan Myrbeck
Bra tänk!
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech