Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
that´s how it is ...


stuck in the middle with you

Nyförälskade känslor,
oskildaktliga själar,
ständigt sammansvättsade kroppar .

precis som det var,
i början

Nu tar jag
/vi
allt för givet
Och vi kommer ingen stans,
inte längre

;
stuck int he middle with you ...




Övriga genrer av MariaW
Läst 551 gånger
Publicerad 2004-09-24 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaW
MariaW