Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös

Som en kniv, med glödande blad, torterar alla känslor mitt hjärta.
Jag vill ha dig här, så du kan läka mina sår, älskling.

Som ett brinande svärd, igenom min kropp, ilar min saknad efter dig.
Kom till mig, och lämna mig aldrig igen, älskling.

Som svidande blod, rinner mina tårar nerför min dränkta kind.
Jag behöver dig, dag och natt, i all evighet, älskling.

Som en helvetes död, rinner min själ ur mig, föralltid.
Som en svart orkan, snurrar allt ifrån mig. Mörker och ensamhet... utan dig, min älskling.




Fri vers av MariaW
Läst 483 gånger
Publicerad 2004-09-24 12:45



Bookmark and Share


    Sandra Petersson
jag känner smärtan när jag läser dina ord..
2004-09-25
  > Nästa text
< Föregående

MariaW
MariaW