Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön No 17 ur den morgontröttes bönbok.

Rädslan

ber min bön
till en gud
som är föraktad.

Sekvenser av tvivel
stärker min tro

varför måste
den goda viljan dö
förintas, ogöras
för att synliggöras.

Vågrörelsen är universums lag
men min Gud låt mig leva
i det Pythagoreiska kommats tid.

© Bosse 24 november 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-24 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten