Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken


Kärleken kan vara vacker.

Kärleken kan vara ond.

Bestäm dig hur Du vill ha det.




Övriga genrer av FelixAllOver
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-05-15 20:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
vackerhet, låter bra!
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

FelixAllOver
FelixAllOver