Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Black Friday

Denna svarta fredag
blir nog en svart dag
för många kontokort.




Övriga genrer (Satir) av Nina Warglycke
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-25 16:51



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En kul dikt om verklighet.
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina Warglycke
Nina Warglycke