Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen vidare form idag. Men bokfoer 1 (en) till. Ändå. /////

///// und so (u/ /U) weit-

e27. 18.33 (enligt dátorn) [JUST] Nu.

Trolig-

en har servern {> <} 1 (en) åsikt.

Ock-

så. Wow… med en [1] aning tvék. 

 

Copyright (year) et [29/ /12] c. Färg fungérar.

-------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------

_____________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

————————————————————————————

· . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ·

Mä… Mälaren – týdlig-

en. Färg… okay.

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-25 18:25



Bookmark and Share


  farbror zwed
{

25 okay. Bokföring (g/ /p) pågår.

®… týdlig-

en. Wow… okay… then, wow, et [29/ /99] c.

}
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed