Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en.

Är igång men inte (ac/ /NOT) [nämn-

värt] skriv-

be-

nägen. Okay… ellips- 

en är [nu] notérad. 8 innan 9 – týdlig… en. Okay… ånyo. 

 

 

 

 

 

----------------------ff----------------------

 

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-25 18:46



Bookmark and Share


  farbror zwed
    25 – okay.
_____________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed