Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskpost

Han lever sitt
Liv

Hon lever sitt
Liv

Däremellan
Lever religionerna sina
Liv

Parallella livsepos

I ett vattenglas

© Christer Johansson 2016-11-26




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-26 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP