Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farfar Runo

Snart tillbaka vid
stenbrottet

Vid minnena
och ungdomen

För att få svar på frågan:

Vem var farfar
förutom den som
i min ungdom

hälsade på en gång per år
hade med sig en massa frukt istället för godis
Läste högt ur nyhetstidningen då rubriken
såg intressant ut
Som alltid sa "huga" till saker han
inte tyckte om

Vem var han som lämnade jordelivet
mitt i min militärtjänst ett halvår innan
min dotter knackade på och sa hej till
jordelivet ?

Snart vet jag mer

© Christer Johansson 2016-11-26




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-26 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP