Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Rädsla mot just ingenting"

Han sträckte fram
den kupade handen
med godis mot dem

Men ingen vågade
ta emot godis
av den mannen

© Christer Johansson 2016-11-26





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-26 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP